Home      Coupons      Specials      Contact

 
Home > Bespaarin blog > Nieuws > Nieuwe website van bespaarin

Nieuwe website is gelanceerd Nieuwe website is gelanceerd

Nieuwe website van bespaarin


Na het uitbrengen van de eerste editie zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze nieuwe website. De oude website was zeker niet gedateerd, maar werd meer gebruikt als visitekaartje. Wij willen van onze website een online platform maken van alle kortingen uit Leeuwarden. Om dit te kunnen realiseren was een nieuwe website wel een vereiste.

Online platform voor alle kortingen uit Leeuwarden

Vier keer per jaar brengt Bespaarin een folder uit en verspreid deze door heel Leeuwarden. In deze vier edities worden alle kortingen vermeld van winkeliers en horecagelegenheden uit Leeuwarden. Naast deze folder zijn wij ook online actief. Onze website is ons nieuwe online platform waar je terecht kunt voor alle kortingen uit Leeuwarden. Op onze website staan bovendien extra kortingen die in de folder niet te vinden zijn! Het is hierdoor zeker de moeite waard om onze website regelmatig in de gaten te houden.

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste kortingen uit Leeuwarden

Wil je nooit meer een korting missen en automatisch op de hoogte blijven van alle kortingen uit Leeuwarden? Meld je hiervoor aan voor de digitale bespaarin. Je kunt je hier links registreren!